Home » Accountmanager beveiligings- en communicatiesystemen

Accountmanager beveiligings- en communicatiesystemen

Commend Benelux zoekt een Accountmanager beveiligings- en communicatiesystemen te Prinsenbeek HBO geplaatst op 14-08-2021 Accountmanager beveiligings- en communicatiesystemen

Commend is marktleider in Nederland op het gebied van beveiligings- en communicatiesystemen. Wij zien nog veel mogelijkheden om ons klantenbestand uit te breiden en nieuwe markten aan te boren. Ben jij toe aan een nieuwe commerciële uitdaging met veel mogelijkheden? Lees dan verder!

Jouw functieomschrijving
Als accountmanager bij Commend ben je verantwoordelijk voor de sales werkzaamheden, klant- en dealeronderhoud en marketingwerkzaamheden. In eerste instantie is het belangrijk om de organisatie en de producten te leren kennen. Als je dit onder de knie hebt, krijg je de vrijheid om kansen en mogelijkheden voor Commend te ontdekken en te benutten. Als accountmanager ben je grotendeels zelfstandig aan het werk. Je werkt aan een strategie en visie met de commercieel manager, maar je voert deze zelf uit. Uiteraard overleg je met de technische afdeling of deze doelen haalbaar zijn. Al met al een veelzijdig rol met een hoop uitdaging! Een greep uit jouw takenpakket:

 • Maken van offertes in samenwerking met de sales engineer.
 • Nabellen van offertes.
 • Het opstellen van SMA contracten.
 • De Cloud oplossingen van Commend.
 • Opvolgen van warme leads.
 • Ontdekken van kansen in (nieuwe) markten.
 • Klantbestand onderhouden en uitbreiden.
 • Beheer van nieuwsbrieven en Partner Info’s.
 • Beurzen voorbereiden.

Dit is jouw toegevoegde waarde!

Je krijgt als accountmanager bij Commend de verantwoordelijkheid over een belangrijk deel in de organisatie. Een commerciële en resultaatgerichte instelling is nodig om onze doelstellingen te behalen. Daarnaast is het van belang dat je een ICT achtergrond hebt op het gebied van software en hardware. Hierdoor maak je de materie snel eigen en ben je in staat om de Commend oplossingen beter in de markt weg te zetten. Verder is het belangrijk dat je een sociaal persoon bent, je communicatie skills goed ontwikkeld zijn en je makkelijk een gunfactor weet te creëren. Veder beschik je over:

 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Enkele jaren werkervaring in een gelijke rol.
 • Kennis van het Microsoft Office pakket.
 • Kennis van het CRM systeem salesforce is een pre.
 • Goede beheersing van de Engelse of Duitse taal.
 • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en geen 8 tot 5 mentaliteit.

Dit hebben wij jou te bieden

Wij geven je de mogelijkheid om uit te groeien tot een ervaren accountmanager in een internationale omgeving waar veel kansen liggen. Er ligt bij Commend een mooie toekomst in het vooruitzicht. Je ontvangt een marktconform salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring tot max. €3500 bruto per maand. Daaraan gekoppeld zit een zeer interessante bonusstructuur. Ook beschikken we over een goed verzorgd arbeidsvoorwaardepakket, met onder andere een zeer goed geregelde pensioenregeling.

Wie zijn wij?
Commend Benelux is een klantgerichte organisatie, waarbij persoonlijk contact een belangrijke rol speelt. De informele bedrijfscultuur, de korte lijnen en enthousiaste collega’s zorgen voor een wij-gevoel! We zijn gevestigd in Prinsenbeek, onder de rook van Breda. Op dit moment telt onze organisatie 11 werknemers, maar we groeien lekker door…

Commend Benelux is verantwoordelijk voor de distributie van de Commend beveiligings- en communicatiesystemen in de Benelux. Op het gebied van server gerelateerde oplossingen is Commend één van de grootste, zo niet de grootste, leverancier van Critical Communication Systems. Commend Benelux valt onder de beursgenoteerde TKH group.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan via het sollicitatieformulier! Voor vragen of extra informatie kan je terecht bij onze iRecruiter Coen Gelijns (06 18 439 717).

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Interesse in de functie van Accountmanager beveiligings- en communicatiesystemen bij Commend Benelux regio Prinsenbeek?Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werkgever: Commend Benelux
Land: NL
Plaats: Prinsenbeek

Solliciteer nu op de vacature ‘Accountmanager beveiligings- en communicatiesystemen‘ in Prinsenbeek

Solliciteer op deze vacature

Reageer