Home » Security Officer

Security Officer

Zorg en Zekerheid zoekt een Security Officer te Leiden HBO geplaatst op 10-08-2021 Security Officer
Leiden

Zorgen dat al jouw collega’s binnen Zorg en Zekerheid veilig gaan werken en zich daar bewust van zijn. Jij motiveert en stimuleert als Security Officer mensen om dit ook daadwerkelijk te organiseren in hun werk. Neem de vrijheid en het initiatief om je rol zo in te vullen als jij denkt dat het beste is. Kom jij onze organisatie ‘veiliger’ maken?

Wat ga je doen?
Zorg en Zekerheid startte 2 jaar geleden met een nieuwe afdeling, de ‘Security Office’.

Hier werkt een zelforganiserend team van experts die zich bezighouden met informatiebeveiliging en risicomanagement. Jij zorgt samen met je collega’s dat de informatiebeveiligingstaken (zelfstandig) worden uitgevoerd. Verder draag je bij aan het verder uitbouwen en verstevigen van de ‘Security Office’.

In deze functie van Security Officer ga jij:

 • operationele ondersteuning bieden bij de uitvoering van informatiebeveiligingsactiviteiten en -projecten;
 • kwetsbaarheden monitoren in het netwerk;
 • procesbeschrijvingen, werkinstructies en procedures opstellen;
 • de oorzaak van informatiebeveiligingsincidenten analyseren en bespreken met de CISO en/of ITSO.

Waar ga je werken?

Zorg en Zekerheid is dé energieke regionale zorgverzekeraar. Wij maken ons sterk voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. De ontwikkelingen binnen het zorgstelsel en de verregaande digitalisering vragen om continue doorontwikkeling van onze dienstverlening. Om onze ambities voor de komende jaren te realiseren, zoeken wij naar enthousiaste professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de toekomst van Zorg en Zekerheid.

Als onze nieuwe Security Officer ben je onderdeel van een klein hecht team van 4 medewerkers. Op dit moment werken we allemaal thuis en ontmoeten elkaar dagelijks online via Teams. Normaliter zitten we als team natuurlijk bij elkaar en werken we op een informele wijze. Met de deur open dus, dat maakt het makkelijk om even bij elkaar binnen te lopen! Het team is een mooie mix van senior en junior medewerkers die graag meedoen aan allerlei activiteiten die onze personeelsvereniging organiseert. Je bent snel écht deel van het team, want je naaste collega’s werken je inhoudelijk in en een mentor maakt je wegwijs in de organisatie.

Wat bieden wij?
We zijn een energieke zorgverzekeraar voor onze klanten en voor onze collega’s; jouw welzijn is belangrijk voor ons. We werken bijvoorbeeld in een vernieuwd kantoor dat beschikt over fijne werkplekken, inspirerende teamruimtes en een gezellige huiskamer. Ook thuiswerken is geen probleem en zelfs je werk in 4 dagen organiseren, behoort tot de mogelijkheden. Bij Zorg en Zekerheid geven we je graag waardering voor al jouw harde werken binnen ons dynamische team. Op basis van een fulltime werkweek van 34 uur kan je rekenen op:

 • een salaris tot maximaal € 3.945,- en maximaal € 4.615,- voor een senior security officer;
 • een laptop;
 • een goede pensioenbijdrage;
 • een dertiende maand;
 • 8% vakantietoeslag;
 • mogelijkheden om op onze kosten cursussen en opleidingen te volgen. Je kan ook gebruikmaken van onze e-learningomgeving;
 • 5 en halve week aan vakantiedagen, bovendien heb je de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
 • in ieder geval een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat neem je mee?

Je werkt niet alleen achter je bureau, je gaat ook de organisatie in. Dat betekent dat je veel verschillende mensen spreekt en soepel de verbinding moet weten te leggen. Je schrikt niet terug van wat tegengas en geeft het zelf indien nodig ook. Dat maakt dat jij kunt omgaan met uitdagende situaties. Jij hebt kennis van IT-systemen en -infrastructuur en bent hierdoor in staat om een brug te vormen tussen techniek en security. Je weet risico’s te signaleren en zelfstandig verbetervoorstellen op te stellen voor het beveiligen van IT. En natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT security.

Daarnaast heb je:

 • hbo-werk- en -denkniveau bij voorkeur in IT of Bedrijfskunde;
 • inhoudelijke kennis van IT-systemen en -infrastructuur zoals: Windows, Oracle of Linux;
 • minimaal 3 jaar ervaring in het security domein;
 • kennis van relevante security frameworks zoals: NIST, CIS, OSWASP, MITRE.

Zin om impact te maken?

Solliciteer dan direct op de vacature Security Officer, door je motivatiebrief en cv op te sturen via het sollicitatieformulier.

Recruiter Tom Biessels kan je meer vertellen over deze functie en geeft graag antwoord op al jouw vragen via 06 13 05 77 59. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.zorgenzekerheid.nl/over-ons.htm.

Het eerste gesprek is met Martijn van der Burg, Chief Information Security Officer en Tom Biessels, recruiter.

Weet je ze te overtuigen? Dan is het tweede gesprek met een directe collega. Het uitwerken van een casus kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in de functie van Security Officer bij Zorg en Zekerheid regio Leiden?Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werkgever: Zorg en Zekerheid
Land: NL
Plaats: Leiden

Solliciteer nu op de vacature ‘Security Officer‘ in Leiden

Solliciteer op deze vacature

Reageer