Home » Systeembeheerder

Systeembeheerder

Bitcom B.V. zoekt een Systeembeheerder te HBO geplaatst op 15-08-2021

Systeembeheerder

Als onze nieuwe netwerk- en systeembeheerder werk je niet alleen bij en voor diverse opdrachtgevers van Bitcom, maar zal je ook worden ingezet voor het onderhoud en beheer van onze clouddiensten.

Wat ga je doen

Jij zorgt voor het operationeel houden en beheren van uiteenlopende systemen. Hieronder valt het beheer, monitoring, onderhoud en vervangen van de infrastructuur bij klanten, zoals: servers, pc’s, netwerk- randapparatuur en VOIP-systemen, het ondersteunen van eindgebruikers en het oplossen van storingen. Je draait je hand niet om voor het installeren van software en migraties van servers en/of serverrollen in on-premise, hybride of Azure Cloud omgevingen.

Jij bent dé sparringpartner voor je mede teamleden als het gaat om technische uitdagingen en oplossingen van (migratie)vraagstukken. Tevens zul je 2e-lijns systeembeheertaken uitvoeren om het IT-landschap op orde te houden. Extern onderhoud je contacten met leveranciers en coördineer je de afgesproken wijzigingen en projecten, die je (deels) zelf hebt geïnitieerd. Omdat de continuïteit van de netwerken van onze klanten van cruciaal belang is, draai je samen met je directe collega’s mee in een stand-by dienst.

Dit ben jij

Voor jou is IT niet alleen je werk, maar ook je hobby. Wij hechten veel waarde aan jouw oplossingsgerichtheid, doortastendheid en zelfstandigheid in combinatie met gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken.
Het is een nieuwe rol binnen onze organisatie en je krijgt veel ruimte om mee te denken en mee te bepalen hoe de data infrastructuur eruit moet komen te zien.

Dit zijn wij

Bitcom is een allround leverancier op het gebied van netwerken, hard- en software, beheer, telefonie en hosting. Als medewerker van Bitcom ben je onderdeel van een informele, open, dynamische club met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. De goede sfeer, hard werken en oog voor kwaliteit bieden onze klanten zekerheid, continuïteit en leveren een positieve bijdrage aan hun doelstellingen.

Jij bent zo aangenomen als je iemand bent die kennis heeft van en ervaring met:

 • Het beheren van verschillende infrastructuur omgevingen, waarvan specifiek Azure
 • Microsoft365 (Exchange online, SharePoint, OneDrive, Azure en Windows Virtual Desktop)
 • Het opzetten en beheren van Active Directory en Group policies
 • Gevirtualiseerde omgevingen (bij voorkeur VMWare en Xen) opzetten en beheren middels virtualisatie software
 • (Hosted) VoIP telefonie (bij voorkeur 3CX)
 • Netwerk infrastructuren (routers, switches, firewalls, TCP/IP en VLAN’s, DNS en internetprotocollen)
 • Het oplossen of lokaliseren van storingen
 • Microsoft-software, zoals Windows 7/10 en Server 2016-2019, Remote Desktop servers en Exchange Server

Extra blij worden wij:

 • Wanneer jij op hbo werk- en denkniveau opereert en minimaal 3 jaar ervaring hebt als Microsoft-consultant of Systeembeheerder
 • Je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst
 • Azure, MS365 en/of Microsoft /MCSE/MCSA-certificeringen op zak hebt
 • Uiteraard is opleiding belangrijk, maar aantoonbare praktijkervaring en affiniteit met IT vinden wij minstens net zo belangrijk!

Wij bieden jou

Een leuke fulltime functie vanuit onze standplaats in Dordrecht, waarbij je genoeg ruimte krijgt voor jouw eigen ontwikkeling en inbreng. Uiteraard ontvang je bij ons een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, gezellige vrijdagmiddagborrel en uiteraard krijg je de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen.

Interesse in de functie van Systeembeheerder bij Bitcom B.V. regio ?Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werkgever: Bitcom B.V.
Land: NL
Plaats: Dordrecht

Solliciteer nu op de vacature ‘Systeembeheerder‘ in Dordrecht

Solliciteer op deze vacature

Reageer