Home » Systeembeheerder

Systeembeheerder

Rensa Family – Doetinchem (DC5) zoekt een Systeembeheerder te Doetinchem MBO geplaatst op 04-08-2021 Ben jij iemand die uitgedaagd wil worden? Een Systeembeheerder die het beheren van diverse IT omgevingen leuk vindt , graag in een team werkt en wil je jezelf wil blijven ontwikkelen? Kortom, ben jij die initiatiefrijke en kundige systeembeheerder en wil je doen waar je goed in bent? Kom dat dan bij ons doen!

Wat ga je doen?
Als Systeembeheer fungeer je als intermediair tussen de business en de techniek. Samen met het team Systeembeheer sta je in voor de bouw, het beheer, onderhoud en de uitbouw van de volledige ICT-infrastructuur. Met de overgang van on-premise naar een ‘hybrid cloud’ infrastructuur zal jouw rol van techniek meer verschuiven naar een regierol. Je bent in staat om zelf, in overleg met interne gebruikers, de analyse uit te voeren en de (tijdelijke) oplossing in gang te zetten. Daarnaast streef je voortdurend naar kwaliteitsverbetering en efficiëntere processen. Als Systeembeheerder lever je ook regelmatig een bijdrage aan project- en werkgroepen en verzorg je adequate documentatie van relevante gegevens. Tevens verleen je 2de-lijns ondersteuning.

Hoe ziet het ICT-team er uit?
Wanneer jij onze nieuwe Systeembeheerder wordt kom je in een enthousiast en hecht team bestaande uit developers, testers, DevOps, en applicatiebeheerders terecht. Er is een informele en collegiale sfeer, waarbij ambitie wordt ondersteund door het aanbieden van trainingen. We leveren diensten aan een aantal ondernemingen binnen de Rensa Family, waaronder: Rensa Verwarming & Ventilatie, Rensa Family Company en Gévier.

Jouw profiel
Je bent van nature een initiatiefrijk persoon met een goed oplossingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het verder professionaliseren van de ICT-omgeving (performance management) is een doorlopend proces waar jij graag jouw energie in steekt en waarin je met jouw enthousiasme en dynamiek, collega’s in meekrijgt. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring te delen.

Verder zou je een ideale kandidaat zijn als je beschikt over:

 • Relevante werkervaring als systeembeheerder;
 • Ervaring met Vmware en een hybrid-cloud omgeving;
 • Ervaring met Azure, Office 365 en Intune;
 • Ervaring met Windows server;
 • Kennis van Cisco producten;
 • Een sterk servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • Analytisch vermogen;
 • Rijbewijs B.

Watbieden wij jou?

Een uitdagende functie, bij een succesvol en modern (familie) bedrijf met een informele sfeer en een sterk imago in de markt. Je krijgt alle ruimte om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor meer informatie en een sfeerimpressie op www.werkenbijrensafamily.nl.

Naast een goed salaris bieden wij je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aan, waaronder:

 • Een jaarcontract, met uitzicht op vast dienstverband;
 • Volop mogelijkheden om te leren en te groeien, ontwikkeling staat binnen Rensa centraal;
 • Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
 • 28 vakantiedagen + 12 verlofdagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om extra bij te sparen;
 • Deelname aan een target- en winstregeling;
 • Reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen;
 • Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden;
 • Personeelskorting op het gehele assortiment;
 • Een gezellige en actieve personeelsvereniging en leuke teamuitjes.

Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Belangstelling?
Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Bjorn Theissen, Hoofd ICT, beantwoordt met plezier je vragen. Bel Bjorn via 088 02 37 911.

In verband met het coronavirus kunnen wij gebruikmaken van beeldbellen (Microsoft Teams, Whatsapp, Skype, etc.) om de sollicitatiegesprekken te voeren.

Sluit deze vacature net niet aan op jouw profiel en wensen? Schrijf je dan via werkenbijrensafamily.nl in voor onze job alert en we houden je op de hoogte van toekomstige vacatures die aansluiten bij jouw interesses.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als een directe sollicitatie van de kandidaat.

Interesse in de functie van Systeembeheerder bij Rensa Family – Doetinchem (DC5) regio Doetinchem?Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werkgever: Rensa Family Doetinchem
Land: NL
Plaats: Doetinchem

Solliciteer nu op de vacature ‘Systeembeheerder‘ in Doetinchem

Solliciteer op deze vacature

Reageer