Thuiswerk vacatures

De voordelen van thuiswerk

Werken vanuit huis is de laatste jaren steeds populairder geworden. Thuiswerk heeft, met name dankzij de corona pandemie, de voorkeur voor veel werkgevers en werknemers. Thuiswerk heeft meerdere voordelen;

Soorten thuiswerk

Lees meer over de verschillende soorten thuiswerk;

Enquêtes invullen

Eenvoudig en snel geld verdienen met het invullen van enquêtes?

Thuiswerk vacatures

Ben jij opzoek naar een leuke thuiswerk vacature? We hebben een groot aantal vacatures voor je geselecteerd! Van fulltime banen tot inkpakwerk. Voor meer thuiswerk vacatures kijk je op Thuiswerken.net!

Aanstekers inpakken voor 16,50 euro per uur

Geld verdienen vanuit huis? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor 16,50 euro netto per uur moet je aanstekers in een ‘display’ van 50 stuks verpakken. Deze ‘displays’ worden...

Fruitmanden inpakken voor €11,50 per uur

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar mensen die fruitmanden willen samenstellen. De fruitmanden worden via winkels en webshops verkocht. Via de webshop kunnen klanten de fruitmand direct laten...

Thuiswerk: Sinterklaas gedichten schrijven

Wat bijklussen in de donkere maanden? Vind je het leuk om gedichten te schrijven? Dan is dit de ideale thuiswerk vacature voor jou! Traditiegetrouw vieren Nederlanders op 5 december Sinterklaas....

Callcenter zoekt thuiswerkers (verdien 12,50 per uur)

Voor een callcenter zijn we opzoek naar enthousiaste thuiswerkers! Vanwege de corona pandemie is het nog altijd lastig om met veel mensen tegelijkertijd op kantoor te werken. Daarom zijn we...

Inpakwerk thuiswerk vacature: Kerstpaketten inpakken

Tijdens de feestdagen worden er jaarlijks miljoenen kerstpakketten uitgedeeld in Nederland. Het overgrote deel van deze pakketten bestaat uit meerdere producten, verpakt in een leuke geschenkverpakking. Als jij denk dat...

Verdien tot wel 25 euro per ingevulde enquête

Geld verdienen door het invullen van vragenlijsten. Makkelijker kan het niet. Toch moet je er niet te makkelijk over denken. Het invullen van de enquêtes gebeurt online. De opdrachtgever is...

Verdien geld met reclame op je auto

Eenvoudig wat bijverdienen? Dan is dit aanbod iets voor jou! Verdien geld door je auto te voorzien van reclame. Hoe werkt het? Je geeft aan welk gedeelte van je auto...

Soorten thuiswerk

Aan welke werkzaamheden moet je denken wanneer je van huis uit wilt werken? Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de voor en nadelen? Allemaal veel gestelde vragen door mensen met interesse in thuiswerk vacatures.

Mede dankzij de corona pandemie zijn steeds meer bedrijven er achter gekomen dat thuiswerken een prima alternatief is. Dankzij de moderne technologie zijn er amper belemmeringen. Zo worden bestanden opgeslagen in de Cloud en zijn deze vanaf vrijwel alle locaties met een internet verbinding toegankelijk. Vergaderen kan via zoom meetings, en ga zo maar door.

Door deze ontwikkeling zijn niet enkel de eerder genoemde werkzaamheden populair, maar bieden ook steeds vaker grote bedrijven fulltime thuiswerk vacatures aan. Soms is het echter nog wel prettig om zo nu en dan eens naar kantoor te gaan. Een vergadering via internet vinden velen toch niet altijd even prettig. Dit is goed te combineren door bijvoorbeeld 1 of 2 dagen naar kantoor te gaan.

Thuiswerk inpakwerk

inpakwerk thuiswerk

Inpakwerk is een van de meest gezochte thuiswerk jobs. Logisch, producten inpakken is vrij eenvoudig en je hebt er verder weinig voor nodig (zoals bijvoorbeeld een computer of telefoon). Meestal wordt er door de opdrachtgever ook niet gevraagd naar je opleidingsniveau.

Wel kan het handig zijn om een grote ruimte tot je beschikking te hebben. De producten en verpakkingsmaterialen die je krijgt toegestuurd moet je wel ergens kwijt kunnen. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van het soort product. Wanneer je aanstekers inpakt is de benodigde ruimte relatief klein.

Veel gestelde vragen omtrent inpakwerk

Inpakwerk is het verpakken van producten voor verdere distributie. Denk hierbij aan losse producten die samengevoegd worden tot één pakket.

Het salaris voor inpakwerk is uiteraard afhankelijk van het soort thuiswerk. Het verpakken van aanstekers kan je bijvoorbeeld €16.50 per uur opleveren.

Geschikt inpakwerk is afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die jij tot je beschikking hebt. Kleine producten zijn gemakkelijk vanuit je woonkamer in te pakken. Voor grotere producten is een aparte ruimte handiger.

In de meeste gevallen vragen de opdrachtgevers niet specifiek om een bepaald opleidingsniveau. Bijna iedereen kan deze vorm van thuiswerk dus uitoefenen.

Dit verschilt per opdrachtgever, maar meestal worden de producten bij je thuisbezorgd en ook weer opgehaald wanneer je werk klaar is.

Populaire inpakwerk vacatures

We hebben vrijwel altijd een aantal leuke inpakwerk vacatures voor je beschikbaar. Wees er wel snel bij, inpakwerk is erg gewild en de baan kan dus snel vergeven zijn. Bekijk daarom snel onze thuiswerk inpak vacatures.

Klantenservice

thuiswerk klantenservice

Bedrijven en webshops doen er alles aan om hun klanten zo goed mogelijk te helpen. Een goede klantenservice is dus erg belangrijk. Dit is werk wat prima vanuit je eigen woonkamer gedaan kan worden. Wel heb je hiervoor een laptop en/of telefoon nodig. Deze krijg je echter meestal van de werkgever.

In tegenstelling tot inpakwerk is deze tak van thuiswerk wel iets minder toegankelijk. Bedrijven verwachten van je dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en de Nederlandse taal goed beheerst. Hierdoor heb je echter wel meer kans op langdurig werk en een vaste aanstelling.

Producten testen

producten testen

Het uittesten van verschillende producten is ook een populaire en eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om gratis bepaalde producten te ontvangen. Door de grote vraag naar dit soort werk kan het lastig zijn om in aanmerking te komen. Je moet er dus snel bij zijn.

De producten waar je aan moet denken; cosmetica producten, elektronica, voedsel.

Callcenter

callcenter thuiswerk

Een callcenter werft klanten voor bedrijven. Denk hierbij aan een energiemaatschappij of een loterij. Je bent zelf vast ook wel eens gebeld met de vraag of je wou overstappen van energieleverancier of wou deelnemen aan een loterij. Voor dit soort werkzaamheden heb in principe alleen een telefoon nodig en wat goede verkoop skills. Als callcenter medewerker die thuis werkt krijg je de telefoon meestal gratis van je werkgever.

De verdiensten kunnen leuk oplopen aangezien je vaak betaald wordt aan de hand van het aantal sales. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!

Enquêtes invullen

enquêtes-invullen

Het invullen van enquêtes is ook een populaire manier om wat bij te verdienen. Omdat het vaak om wat langere vragenlijsten gaat zijn mensen niet altijd bereid om hier vrijwillig zoveel tijd in te stoppen.

 

Om toch genoeg deelnemers te hebben en zo een realistisch beeld te krijgen over bepaalde onderwerpen worden deze enquêtes vaak ingevuld tegen betaling. Verwacht niet dat hier geen tijd in gaat zitten of dat je zomaar wat kan invullen. Neem je het serieus dan kan je hier leuk mee verdienen.

De best betaalde enquête sites

Enquêtes invullen tegen betaling kan via meerdere websites gedaan worden. Op het wat eenvoudiger te maken hebben we een overzicht gemaakt van de populairste platforms. Schijf je je in bij meerdere websites, dan krijg je meer enquêtes om in te vullen en kan je dus meer geld verdienen.

Online geld verdienen

online geld verdienen

Het internet bied enorm veel kansen om online geld te verdienen. Dit is ook allemaal vanuit huis te doen, of zelfs nog gekker, gewoon lekker vanaf je vakantieadres. Je moet denken aan het opzetten van een webshop, dropshipping, affiliate marketing, e-mail marketing etc.

Als je een webshop beheert moet je natuurlijk voorraad aanhouden, een klantenservice bieden en ga zo maar door. Dit is een serieuze business. Wil je het wat eenvoudiger? Kies dan voor dropshipping. Je hebt dan geen voorraad, maar zet je orders direct door naar een groothandel. Deze regelt de verzending en eventueel retouren. Nog een stap simpeler is affiliate marketing. Je promoot dan simpelweg producten van anderen op jouw website en ontvangt hier een commissie over.

Het internet geeft vandaag de dag veel kansen om online geld te verdienen. Éen daarvan is affiliate marketing. Maar hoe werkt dit nou precies? In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe jij een affiliate website opzet

Geld verdienen op de beurs

aandelen-geld-verdienen

Vooral onder jongeren is het beleggen in aandelen enorm in populariteit toegenomen. Brokers hebben aantrekkelijke apps, wat het handelen in aandelen vrij eenvoudig maakt. De kosten zijn vrijwel nihil. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd. Beleggen brengt uiteraard risico met zich mee. De kans dat je een deel van je geld, of zelfs al je geld, verliest is aanwezig!

Voordat je begint met beleggen moet je je hier wel goed in verdiepen. Op internet is genoeg informatie te vinden over aandelen research, technische analyses en de juiste brokers.